MENÚ MARIDAJE

MENÚ MARIDATGE

 

Aperitius

Bastonets de pipes – Xolis del Pallars amb pa i tomata – Airbag de Tou de Til.lers – Ametlló als quatre pebres

Llabustes ull de llebre 2015.

 

Menu

Tonyina escabetxada amb tomata confitada a l’alfàbrega i espuma de llet de cabra

Llabustes chardonnay 2016.

 

Patates, faves i caragols al allioli de menta

Llabustes merlot 2016.

 

Carpaccio de llagostins i peus de porc, pomada de pruna i pinyons torrats

Llabustes cabernet sauvignon 2015.

 

Xai lletó a la canyella i pebrot acabat a la brasa

Tu rai 2016. 

 

Cremós de mato amb codony, festucs i granissat de marialluïsa

Llabustes Riesling  2017.

 

Orelletes i ametlles garapinyades

Llabustes Riesling  2017.

 

P.V.P. 40€  +   I.V.A.



Bodega
Vinos
Enoturismo
Noticias
Registro
Login
Contactar
diseño Icnea con tecnología Vinum.cat